Tabblad Debiteur in informatieprogramma's
  Menu - Financieel - Debiteuren - Informatie - Debiteurinformatie - - tabblad Debiteur
  Menu - Verkoop - Factuurregister - - tabblad Debiteur / tabblad Betalingsplichtige

Mogelijkheden
  • Vanuit het programma Debiteurinformatie
    • Dit tabblad toont de debiteurgegevens van de debiteur, die is geselecteerd in het scherm Informatie - Debiteur
    • Om snel contact op te kunnen nemen met een debiteur worden het telefoonnummer, het faxnummer, het mobiele nummer en het e-mailadres van de debiteur getoond.
    • U kunt direct een e-mail sturen aan de debiteur. Klik daartoe op achter het e-mailadres. Uw standaard e-mailprogramma zal dan gestart worden met het e-mailadres van de debiteur alvast ingevuld in een nieuw bericht.
    • U kunt de overige debiteurgegevens raadplegen en eventueel aanpassen door te drukken op de knop [Aanpassen debiteurzoeksleutel']
    • [Omzethistorie per debiteur]
      Als de module Verkoop geregistreerd is, dan kunt u vanuit dit scherm direct het rapport Omzethistorie per debiteur starten.

• Vanuit het programma Factuurregister
    Het programma Factuurregister behoort tot de module Verkoop
    • Dit tabblad toont de debiteurgegevens van de debiteur waarvoor een factuur is geselecteerd in het scherm Factuurregister.
    • Om snel contact op te kunnen nemen met een debiteur worden het telefoonnummer, het faxnummer, het mobiele nummer en het e-mailadres van de debiteur getoond.
    • U kunt direct een e-mail sturen aan de debiteur. Klik daartoe op achter het e-mailadres. Uw standaard e-mailprogramma zal dan gestart worden met het e-mailadres van de debiteur alvast ingevuld in een nieuw bericht.
    • U kunt de overige debiteurgegevens raadplegen en eventueel aanpassen door te drukken op de knop
      [Aanpassen debiteurzoeksleutel'].
    • U kunt alle facturen van deze debiteur tonen en vervolgens raadplegen door te drukken op de knop
      [Toon alle facturen met debiteur debiteurzoeksleutel]
    • [Omzethistorie per debiteur]
      Vanuit dit scherm kunt u direct het rapport Omzethistorie per debiteur starten.
    • Betalingsplichtige vanuit Factuurregister
      Alleen voor debiteuren, waarbij een betalingsplichtige ingesteld is, kunt u vanuit het factuurregister ook de contact gegevens van de betalingsplichtige raadplegen.