Betalingshistorie Debiteur
  Menu - Financieel - Debiteuren - Informatie - Debiteurinformatie - - knop [Betalingshistorie]

De betalingshistorie van debiteuren raadplegen
  • Betalingshistorie van debiteur opvragen
    In dit scherm worden van de geselecteerde debiteur alle openstaande en betaalde posten getoond. De posten worden op volgorde van factuurnummer getoond (hoog naar laag), zodat de laatst aangemaakte factuur altijd bovenaan staat.
  • Hoe lang staan posten al open in uw administratie?
    Met de volgende kleuren wordt aangegeven hoe lang de facturen open staan. Facturen zonder kleur zijn volledig betaald. De debiteurentermijn instellingen in Basis Financieel bepalen na hoeveel dagen een openstaande post van kleur veranderd.

Debiteurentermijn 1      Debiteurentermijn 2      Debiteurentermijn 3      Ouder dan debiteurentermijn 3

Schermbeschrijving Betalingshistorie Debiteur
  • [Factuur]
    Druk op de knop [Factuur] om een voorbeeld van de factuur in te zien.
  • [Dossier]
    Druk op de knop [Dossier] om een overzicht van aan deze factuur gekoppelde documenten te raadplegen. De documenten kunnen desgewenst direct geopend worden.